معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: کارگاه آموزشی سلامت کارکنان دولت در یاسوج برگزار شد.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: کارگاه آموزشی سلامت کارکنان دولت در یاسوج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مهندس نصرالله کرمی افزود:در سال 94 برنامه «خودمراقبتی سازمانی» که یکی از رویکردهای برنامه ملی خودمراقبتی (پنجمین برنامه ملی تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت) است، برای اجرا به تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.
وی ابراز داشت:برنامه خودمراقبتی سازمانی با هدف ایجاد «محیط کار سالم» از طریق اجرای برنامه ها و خط مشی های ارتقاء سلامت در محل کار، خلف محیط فیزیکی و فرهنگ حمایتی و تشویق شیوه کار و زندگی سالم با همکاری کارکنان، کارفرمایان و خانواده های آنان در حال اجرا است.
کرمی ادامه داد:در برنامه خودمراقبتی کارکنان دولت، سازمان ها به عنوان یک محیط حامی سلامت، برای ارتقای سلامت خود، کارکنان، کارفرمایان و در نهایت جامعه، شورای ارتقای سلامت سازمان را تشکیل می دهند، این شورا مشکلات مربوط به سلامت را شناسایی و نیازسنجی می کند.
رئیس گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در ادامه گفت: براساس آیین نامه اجرایی طرح طبقه بندی مشاغل، کارکنان دولت به 8 رشته بهداشتی و درمانی، اداری و مالی، آموزشی و فرهنگی، امور اجتماعی، فنی و مهندسی، فناوری اطلاعات، خدمات، کشاورزی و محیط زیست طبقه بندی می شوند و این طیف وسیع رشته ها، نشان از نیازهای متفاوت سلامتی این گروه های جمعیتی دارد.
سید علی موسوی رجا افزود:ویژگی مهم برنامه سلامت کارکنان دولت، پرداختن به دو مقوله معضلات سلامتی گروه سنی آنها (سلامت عمومی) و عوامل خطری است که در محیط کار آنها را تهدید می کند (سلامت شغلی) که هر دو مقوله می تواند منجر به بیماری و از کارافتادگی آنها شود.
وی یادآور شد:مهمترین راهبرد بسته خدمات سلامت کارکنان تأمین، حفظ و ارتقای سلامت کارکنان دولت است که این خدمات سلامت شامل خدمات پیشگیری، تشخیصی، درمانی، آموزشی و بازتوانی است.
به گزارش وب دا: این کارگاه با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی، رئیس گروه بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشت، پیام گزاران و نمایندگان همه ادارات استان در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.۵






